Workshop Instagram voor retailers en lokale ondernemers

instagram voor retailers

Instagram ook voor retailers nuttig

Als retailer en lokale ondernemer ben je er misschien niet zo mee bezig, maar wist je dat social media je lokale activiteiten kunnen ondersteunen en daardoor bijdragen aan een groei in je omzet? Als je de mogelijke kanalen op de juiste manier gebruikt zul je zien dat er veel te halen valt.

Instagram is een van de social media die je goed voor je zaak in kunt zetten. Maar hoe doe je dat nou zo dat je ook echt het gewenste resultaat haalt? En dat dan ook graag met zo min mogelijk inspanningen qua tijd en geld?Claire van Bavel van Claire & Content vertelt je er graag meer over tijdens haar workshop Instagram voor lokale ondernemers.

Instagram voor retailers en lokale ondernemers

De workshop Instagram voor retailers en lokale ondernemers wordt gegeven door Claire van Bavel, founder van Claire & Content. Claire is expert op het gebied van (online) content en social media. Ze helpt opdrachtgevers als MAX Magazine, GOOISCH en diverse lokale ondernemers met hun online aanwezigheid.

Voor wie is deze workshop bestemd?

Deze workshop is bestemd voor retailers en lokale ondernemers die al wel een Instagramaccount hebben, maar door gebrek aan kennis, tijd en een duidelijke strategie hier nog geen of te weinig klanten uithalen.

Wat moet ik meenemen?
Een smartphone met volle batterij, waarmee je ingelogd bent op Instagram. Je mag eventueel een notitieblok, laptop of iPad meenemen, maar dit is geen vereiste.

Is je interesse gewekt? Meld je dan aan bij Claire via de website van Claire&Content. De eerstvolgende workshop is op maandag 15 april 2019 bij Hebberz aan de Steynlaan 32 in Zeist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hebberz.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 13 reviews.

WhatsApp chat