Workshopruimte te huur: boek nu met korting!

workshopruimte te huur

Workshopruimte te huur

Achter onze winkel zit een ruime zaal welke we verhuren. Je kunt er prima je kinderfeestje houden maar de ruimte is ook heel geschikt voor het geven van (zakelijke) workshops of trainingen. Van creatieve workshop tot social media brainstorm sessie, fotoshoot of management training, voor iedere workshop of training kunt u bij ons terecht.

In de ruimte kunnen maximaal 30 personen plaatsnemen aan onze tafels die we in de duur u gewenste indeling kunnen plaatsen. Een U-vorm of liever losse tafels? U mag dit zelf bepalen. Voor uw presentatie hebben we een flat screen televisie ter beschikking en kunt u gebruik maken van onze flip-over.

Indien gewenst is er koffie, thee en water verkrijgbaar. Ook andere consumpties kunnen wij voor u -mits vooraf gereserveerd- verzorgen.

Workshopruimte prijzen

Onze workshopruimte is te huur op maandag t/n zaterdag van 9.00 uur tot 19.00 uur. Om een beeld te krijgen van de prijzen verwijzen wij u naar onze prijslijst. De hier getoonde prijzen zijn voor zakelijke klanten exclusief BTW. Wilt u de ruimte op andere tijden huren? Neem dan contact met ons op.

Huur de workshopruimte met korting

Tot en met mei 2019 hebben wij een leuke aanbieding voor onze huurders. Wanneer u voor de maandag, dinsdag of donderdag de ruimte huurt ontvangt u 15% korting op de huurprijs!

Heeft u interesse in dit mooie aanbod, wilt u meer informatie of direct een reservering maken? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje of whats-app.

U bent ook van harte welkom om de ruimte eens te komen bekijken Dit kan op afspraak of u loopt even binnen tijdens de openingstijden van onze winkel: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hebberz.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 13 reviews.

WhatsApp chat